Savas hámlasztás otthon

PRIMISSIMA, OTTHONI SAVAS HÁMLASZTÁSprimissima3

Professzionális hámlasztás otthon? A válasz: IGEN!!!

  • ha szeretnéd a professzionális kezelés hatását meghosszabít
  • ha szertenéd hogy bőrőd ragyogó és friss legyen
  • ha nincs időd eljárni kezelésekre

Akkor A PRIMISSIMA Otthoni Hámlasztó csomagot neked találták ki!

Mit tartalmaz a csomag?

  1. REGENERATING PEEL PAD: 70 db Intenzív hámasztó korong    
  20% savas komplex (glikol sav, mandula sav, alma sav, citromsav, tejsav, pyrrolidon karbonsav, glükonolakton). 70 db átitatott korong hámlasztó hatással, megújítják a bőrt, csökkentik a bőrhibákat, pórusokat, foltokat, az idő múlásának jeleit.  

 

  2. RENEW SKIN – Arckrém 50 ml    
  Különleges textúrájú krém, feltölti és kisimítja a bőrt, köszönhetően a hatóanyag szinergiának, almasav, mandula sav és glükonolakton. A Maracuja magjának kivonata és a retinol homogén és kisimult arcbőrt garantálnak. Az eredmény egy sima, ragyogó és homogén arcbőr.  

 

  3. EMOZIONI PLUS városi antistressz cseppecskék 50 SPF 30 ml  
  megfelelő fényvédelmet biztosít a bőr számára.  

 

Használati utasítás:primissima4

zsíros bőrök esetén használata reggel és este javasolt

száraz és normál bőr esetén használata 3x egy héten, este javasolt

Este: lemossuk az arcbőrt bőrtípusnak megfelelő arclemosóval, majd szárazra töröljük. Egy darab hatóanyagos koronggal gyengéden végig simítjuk az arc, nyak, dekoltázs, szükség esetén a kézfej bőrét. Érezhetünk enyhe bizsergető érzést, ami a termék aktivitását mutatja. Hagyjuk hatni, majd 1-3 perc múlva mossuk le bő vízzel, estleg töröljük le nedves mosdókesztyűvel. A hatóidőt nem szabad túl lépni!! Töröljük szárazra a bőrt. Következhet a bőrtípusnak megfelelő tonik használata. Befejezés képpen átkrémezzük a bőrt RENEW SKIN arckrémmel.

Reggel: lemosás, korong használat, vízzel lemosás, tonik, majd bőrtípusnak megfelelő nappali hidratáló krém és fényvédő használata. A RENEWW SKIN krém használata csak éjszakára javasolt!

User Login Form