Vendégkönyv

Én a mindig fogadkozó, ennek ellenére sajnos a kívántnál lényegesen ritkábban eljutó vendégek körébe tartozom. Most is nagyon várom, mikor tudok Margittal időpontot egyeztetni, mert a bőröm és a lelkem egyaránt hiányolja Margit kezeit, szereit és személyiségét; nem beszélve a gyönyörű, harmonikus környezetről, amely valóban nem csak a bőr feltöltődését szolgálja, hanem a lelket is ápolgatja. A magam részéről csak felsőfokban tudok beszélni a Szalonról és jó szívvel ajánlom bárkinek serdülőtől a nyugdíjasig.

Lukácsné Centner Györgyi  2012-11-07 05:48:20

Hát mivel nekem Margit az anyukám, így csak azt tudom  leírni amit másoktól hallok, illetve látok amikor a vendégek ki és belépnek az ajtón. Belépve fáradtak, nem kipihentek, de amint kijönnek máris egy nagy mosollyal köszönnek el anyukámtól! Nekem ez nagyon jó érzés, és büszke vagyok rá, hogy ő az anyukám, aki az embereket nemcsak testileg, de lelkileg is fel tudja üdíteni. Én mindenkinek csak ajánlani tudom:) ha nem hiszed el gyere nézd meg ;)

Ambrusics Anett  2012-07-04

Kipróbáltam már néhány kozmetikai szalont életem során, de egyikből sem tértem haza olyan pozitív energiával és jókedvvel, mint Margittól. Ami nekem nagyon tetszik, hogy egyszerre csak egy vendéget fogad, így 100%-ig csak veled foglalkozik! A Salsa zenéit pedig egyenesen imádom! :) Szóval mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani a Szépség Szigetet! Margit további sok sikert kívánok a munkádhoz, és hamarosan hívlak új időpontért!:)

Berchtold Anita  2011-06-14

Számomra Margithoz járni folyamatosan várt relaxáló program. Mindig jólesően tapasztalom a rendet és a patika tisztaságot a helyiségben. Szinte észrevétlenül szalad el az a kb. két óra, ami alatt elvégzi a kezeléseket, amelyeknek az eredménye magáért beszél. Jókat beszélgetünk, zenei ízlésünk is hasonló. Fáradtan érkezem és kipihenve indulok haza.

Márti  2011-06-14

Nagyon szeretek Margithoz járni kozmetikai kezelésekre. Kiváló termékeket használ, kedves, barátságos, és szinte sosem kell várni ;o) Őszintén ajánlom mindenkinek!

Apró Andrea  2010-10-08

User Login Form