Savas hámlasztás

VAGHEGGI PRIMISSIMA, SAVAS HÁMLASZTÁS

Professzionális bőrmegújító és hámlasztó arckezelés Primissima1

A PRIMISSIMA egy tökéletes hámlasztó kezelés a megvastagodott felhámú, foltos, ráncos, fakó, tág pórusú, heges bőrökre, valamint kiváló előkészítés kozmetikai és  orvosesztétikai kezelések előtt. A hámlasztás kozmetikai értelemben azt jelenti, a felhámot kezeljük.

PRIMISSIMA INNOVATÍV CFWS SZISZTÉMA: 7 sav molekula és retinol

A Vagheggi kutatás fejlesztése egy új innovatív eljárást alkalmazott, a CFWS szisztémát “continuous flow wetting system”, ami lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást maximális biztonságban, minden bőrtípusra alkalmazva.

 Az eljárás során a felhám keratinocitái felduzzadnak, telítődnek a speciális nedvesítő anyagokkal, köszönhetően a fokozatos és folyamatos felszívódásnak, így sokkal befogadóképesebbek a savas molekulákra. Ezek a lépések ismétlődnek folyamatosan és fokozódik a hatás. CFWS “continuous flow wetting system”

“CFWS” szisztéma, ahol a savas molekulák és a nedvesítő anyagok szigorúan szelektáltak, speciális koncentrációban és szinergiában fejtik ki a hatásukat.

A felhasznált molekulák kiválasztása csak az első lépés, az igazi hatásfok a hatóanyagok párosításában van és a bőrbe való felszívódási képességükben. A Primissima termékcsaládban a hatékony CFWS szisztéma lett alkalmazva, ami elősegíti a bőrrétegek nedvesítését egy folyamatos és fokozódó hatással és intenzív hámlasztó hatást fejt ki maximális biztonságban. Különböző bőrigényekre ad választ a kezelés, az érzékeny bőröktől a megvastagodott bőrökig, a súlyos bőrproblémáktól a kevésbé látható problémákig. Minden bőrnek szüksége van időszakosan hámlasztásra, hogy harmonizáljuk a bőrmegújulás folyamatát, hogy növekedjen a bőr befogadóképessége a további kezelésekre.

Hatóanyagok, aktív molekulák:
GLÜKONOLAKTON
Egy poliszacharid, intenzív és hosszan tartó hidratáló hatással. Hatékony antioxidáns is, és kiváló a glikol sav mellékhatásai ellen. Ne teszi fényérzékennyé a bőrt.
GLIKOL SAV
A nádcukorból, éretlen szőlőből vagy céklából és állítják elő. Képes beszívódni a bőr rétegei közé. Az irha rétegre is hatást gyakorol, javítja a keringést, és a tápláló anyagok felszívódását, stimulálja a kollagén és elasztikus rostok termelődését.
MALIC SAV- ALMA SAV
AHA (alfa-hidroxi sav) a gyümölcsben és zöldségben található. Kulcsszerepet játszik a sejt energia termelésében.
TEJSAV
Alfa-hidroxi sav hidratáló hatással. Természetesen is jelen van az emberi szervezetben és az élelmiszerekben.
CITROM SAV
AHA, a citrus félékben található meg, összehúzó, hámlasztó és regeneráló hatása van.
MANDULA SAV
Alfa-hidroxi sav, a keserű mandulából származik. Kiváló hámlasztó hatása van, nem fényérzékenyíti a bőrt, a nagyon világos bőrökön is használható. Alkalmas akné okozta bőrproblémák kezelésére, a ráncokra, a pigmentált bőrökre.
PIRROLIDON KARBONSAV
Egy aminosav származék, kiváló nedvesítő anyag, elősegíti az aktív hidratációt, megköti és elősegíti a vízelvonást a környezetéből, és segít a bőr felszínén megtartani. Természetesen is megtalálható a bőrben, természetes hidratáló faktor (NMF), ami a felhám hidratációját szabályozza. A hidro lipid réteg alkotó része, ami a bőr védelmét biztosítja a külső káros hatásoktól és irritációtól.

“CFWS” a hámlasztó szisztéma

fokozza a hatást és ellenőrzöttebbé teszi a folyamatot egy különleges összetevő, nagymértékben hozzájárul a bőr felület regenerációjához, a bőrszöveti struktúra, az irharéteg újjáépüléséhez, a bőr teljes megújulásához.

PASSIFLORA EDULIS- MARACUJA KIVONAT
A Maracuja nagyon gazdag C-vitaminban, ebből nyerik a Primissima termékcsalád speciális hatóanyagát, a Maracuja magjából állítják elő, eco-friendly, garantáltan fenntartható módon. Nem elszappanosítható, értékes lipidekben gazdag, vitaminokban és polifenolokban, a magok olajából molekuláris desztillációs szabadalmaztatott eljárással állítják elő. Ez a hatóanyag egy értékes díjat is nyert: In-cosmetics® Best Ingredient Award GOLD, stimulálja azokat a bőrben lévő molekulákat, amik a regenerálásban és a bőrszövet újjáépítésében vesznek részt.

KOLLOID ZAB
A zab egy gabonaféle, mely sok jótékony hatással rendelkezik, nagyon finomra őrölve, nyugtató hatást gyakorol.

ALFA-BISABOLOL
A kamilla olaj desztillálásával állítják elő. Nyugtató, gyulladáscsökkentő és puhító hatása van. A festékképzés zavarai ellen is alkalmazzák.

ALOE
Stimulálja a szervezet védekező képességét, sebgyógyító és hámképző hatása van, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami a bőrszöveteknek segít több oxigénhez jutni és javítja a keringést is.

Ajánlom a kezelést:

Ráncokra, a bőr öregedésének tünetei ellenPrimissima2

csökkenti a ráncokat, növeli a bőr ragyogását homogén bőrszínt kölcsönöz
növeli a hidratációt
a bőrt kompaktabbá, simábbá változtatja

Zsíros, szeborreás, aknéra hajlamos bőrökre
javítja a bőrfelszíni higiéniát
feloldja a pórusokban található faggyú dugókat
csökkenti a hegek nyomait

Szürke, foltos bőrökre
fokozatosan csökkenti a pigmentált sejtek mennyiségét
stimulálja a mikrokeringést
elősegíti a hatóanyagok felszívódását, amik a festékképzés folyamatát szabályozni tudják
halványít és homogenizálja a bőrt

 Minden bőrtípusra és minden korosztálynak
Hidratál, simít, fokozza a ragyogó bőrszínt
Megelőzi a városi élet okozta bőrártalmakat

Ellenjavallatok, fontos szabályok:

 • sérült bőrön (sérülések, bőrgyulladás, égési sebek, bőrbetegségek) vagy tetováláson nem alkalmazható
 • 14 éves kor alatt nem javasolt
 • terhesség és szoptatás idején nem javasolt
 • tilos más hámlasztó vagy az alábbi hatóanyagokat tartalmazó kezelésekkel egyidejűleg vagy 24 órán belül azok után: retinasav, fenol, TCA, szalicilsav, alfa-hidroxi savak, ide értve a lézeres kezeléseket is
 • az kezelés idején és a kúra befejezése után legalább 3 hétig ne vessük alá magunkat mesterséges vagy természetes barnító eljárásoknak.
 • férfiak esetében a kezelés napján nem javasolt a borotválkozás
 • a kezelés előtt 48 órán belül tilos az arcon gyantázni
 • közvetlenül hajfestés után nem ajánlott, a hajtő esetleges felmaródása miatt

 

A kezelés menete:

 • A bőr letisztítása Emozioni Plus lemosókrémmel
 • Hámlasztó kezelés 1. lépés, előkészíti a bőrt
 • Hámlasztó kezelés 2. lépés, bőrmegújító hatás
 • Recovery maszk: normalizálja a bőr paramétereit, regenerál, nyugtat, köszönhetően a maracuja kivonatnak
 • Renew skin krémmel átsimitom a bőrt
 • Emozioni Spf 50 fényvédővel zárom a kezelést

Kezelési idő: 60 perc

Kezelési javaslat:

Ø  alkalmanként

Ø  kúraszerűen, 4-6-8- max.10 kezelés, az első alkalmak 3-4 naponta szükségesek, majd heti 1x, a kúra évente 2x ismételhető

Ø  ősztől tavaszig alkalmazható

Otthoni ápolás:

különösen a kúrakezelés alatt és után javasolt a Primissima Renew skin arckrém és SPF50+-es napozókrém használata. A Renew krém hámoldó sav tartalma feltölti, kisimítja, maracuja és retinol összetevői ápolják és homogenizálják a bőrt. A fényvédő krém megóvja a bőrt , ami a kezelés miatt érzékennyé válik a napsugárzásra és hajlamossá a leégésre, ami nem kívánatos pigmentfoltosodást idézhet elő.

 

Árak:  
  1 kezelés 14.000,-
  4 alkalmas bérlet 10% kedvezmény    46.000.- helyett

50.400,-

  6 alkalmas bérlet  5+1 alkalom ajándék    69.000 helyett

70.000,-

   

A kezeléshez kapcsolódó otthon ápoló termékek vásárlása esetén

1 termék 10%, 2 vagy több  termék 15% kedvezménnyel vásárolható meg.

User Login Form