Mielőtt masszázsra jön!

Érdemes elolvasni mielőtt masszázsra jön!

Időpontfoglalás
A masszázs kezeléseket előzetes időpont egyeztetésévelveheti igénybe. Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, minden esetben visszahívom Önt.

Időpont lemondása/módosítása
Amennyiben a lefoglalt időpontját törölni vagy módosítani szeretné, arra a lefoglalt időpont előtt 24 órával korábban van lehetősége (díjmentesen), biztosítva ezzel a lehetőséget más vendég számára. Amennyiben 24 órán belül mondja le az időpontot, vagy nem jelenik meg, a következőalkalommal az elmulasztott kezelést ki kell fizetni.

Érkezés
Kérem, mindig érkezzen pontosan, hogy időben el tudjam kezdeni a kezelés, hiszen a lefoglalt időpont, a masszázs kezdetére vonatkozik.

Mi történik, ha kések?
Minden vendég időre érkezik, abban az esetben, ha elkésik a masszázsról, sajnos nem tudom időben elkezdeni a kezelést. Vagyis a többi vendég idejére tekintettel ez az Ön masszázsa idejéből kerül levonásra. Ebben az esetben is az eredetileg megbeszélt időtartamú és típusú masszázs árát kell megtérítenie.

Kérem, ha már előre tudja, hogy késni fog azt mindenképpen jelezze felém telefonon!

Mennyire kell levetkőzni?
Hogy mennyire kell levetkőzni, mindig attól függ, hogy mely testrészt kezelem, azonban az alsóneműviselése kötelezőa teljes kezelés alatt! Az éppen nem kezelt testrészek minden esetben takarásra kerülnek.

Fizetés módja
A kezelések árát a masszázs befejeztével készpénzzel vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni!

 

Megértésüket köszönöm!
Amennyiben további kérdése merülne fel, állok rendelkezésére!

User Login Form