Kozmetika - Ambrusicsné Müller Margit

AMargit5 kozmetika egyelőre "új" vendéget nem tud fogadni, a munkaidőmet teljesen kitöltik "régi" vendégeim.
Szeretettel várjuk szalonunk egyéb szolgáltatásaira!
Megértését köszönöm!

22 egészségügyben eltöltött imádnivaló-édes-keserű év után, úgy éreztem váltanom kell, szükségem van új kihívásra. 2008-ban végeztem a kozmetikus iskolában, de itt nem ért véget a tanulás, azóta is folyamatosan képzem magam, részt veszek tanfolyamokon és rendszeresen látogatom a szakmai kiállításokat, rendezvényeket, hogy haladva a korral, tudásom naprakész legyen.
2009 júniusában nyitottam meg saját szalonomat. Az olasz Vagheggi professzionális fitokozmetikai termékeit használom a kezelések során, melyek természetes módon járulnak hozzá bőröd szépségéhez. Legyen szó bármilyen korosztályról vagy bőrtipusról, a Vagheggi mindenkinek személyre szabott megoldásokat kínál a szalonkezeléseknél és az otthoni bőrápolásban is.
A kozmetikában kellemes környezetben, halk zene mellett, csak rád figyelve, egyedüli vendégként élvezheted a bőrtípusodnak és igényeidnek megfelelő kozmetikai kezeléseket. Itt megpihenhetsz és feltöltődhetsz, itt csak Te vagy a fontos, hogy aztán új lendülettel, megszépülve folytathasd a napod!
A kezeléseken kívül ingyenes bőrállapot felméréssel, otthoni bőrápolási tanácsokkal is szívesen állok rendelkezésedre.

Új vendégként, első alkalommal, 15% kedvezménnyel vehetsz igénybe bármilyen kozmetikai szolgáltatást, ha a honlapra hivatkozol!
Régi vendégeim hűségét egy Kozmetikai Törzsvendég programmal köszönöm meg, melynek részleteit külön menüpont alatt olvashatod!

Várlak szeretettel!  

…mert megérdemled a kényeztetést!

User Login Form