Masszázs – Ambrusics Aliz

Tanulmányaimat a Meta - Don Bosco Szakgimnáziumban, gyógy – és sportmasszőr szakon végeztem 2017-ben, ami által megfelelő szakmai gyakorlatra és tudásra tettem szert. Mivel egészségügyi gyakorlatom során az emberközpontúság nagy szerepet töltött be, így számomra a vendég – orientáltság elsődleges szempont.

Miért is szerettem volna gyógy – és sportmasszőr lenni?
A gyógymasszázst elsősorban édesanyám betegsége miatt szerettem volna jobban megismerni, hogy ezáltal többet tudjak neki segíteni a felépülésben. A masszázs egy passzív kikapcsolódási forma, mely nagyon fontos mind a test, mind a lélek szempontjából. A mai kor embere túlhajszolt, tele van feszültséggel, nincs ideje foglalkozni saját magával, ezáltal sajnos az egészségével sem.

A sportmasszázs talán közelebb áll hozzám, mivel életem során mindig is sportoltam. Jelenleg edzőterembe járok és az a meglátásom, hogy sokan a testüket érőterhelésre nem készítik fel kellően szervezetüket, amelyből később kialakulhatnak a nem kívánt sérülések.

Remélem elsősorban kikapcsolódni és relaxálni várhatom vendégeimet, de ha fájdalmai és panaszai vannak az sem akadály, mert én azon leszek, hogy Ön minél előbb visszanyerje szervezete egészségét.
A masszázst kellemes környezetben, relaxáló, nyugtató krémekkel és zenével adom át, mellyel maximálisan garantált a feltöltődés.

 
 

User Login Form